Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Dropshipment & Particuliere levering (B2C)

Dropshipment & Particuliere levering (B2C)

Naast reguliere B2B transporten ontzorgen wij ook (web)winkels in hun logistieke proces. Zo regelen wij voor verschillende groothandels en producenten het transport van goederen naar de consument, welke zijn besteld voor een retailer. Oftewel: dropshipment transport.

In woonwijken en stedelijk gebied is het vaak lastig manoeuvreren, daarom beschikt Roemaat over citytrailers. Deze wagens zijn minder lang dan de standaard vrachtwagens en daardoor wendbaarder: perfect voor moeilijk bereikbare plaatsen!

Efficiëntie & duurzaamheid

Één van de voordelen van dropshipment is dat de verkopende partij zelf geen voorraden heeft. Daarbij is de weg die het product aflegt korter en dus duurzamer. Met een kleine ecologische voetafdruk als gevolg.

Nauwkeurige Track & Trace

Roemaat staat voor strakke communicatie. Wij versturen onze Track & Trace link naar het persoonlijke e-mailadres van jouw klanten. Hiermee kan de zending van begin tot eind worden gevolgd. Voor een goede afstemming van de levering belt de chauffeur ongeveer een uur voor aankomst met de ontvanger. Bij Roemaat gaat alles in overleg!

Levering aan huis

Onze chauffeurs leveren dropshipment zendingen bij de particulier thuis af, altijd netjes tot over de eerste drempel. Bij aanwezigheid van een (geschikte) lift doen we dat ook tot de bovenste etage.

Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.