Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer is een dynamisch proces. Een spel van data en systemen en het nauwkeurig volgen van de actualiteit. Met behulp van geavanceerde software en systemen zorgen we ervoor dat de voorraad van onze klanten op orde is. Simpel gezegd: we weten exact welke goederen waar staan en wanneer het uitgeleverd moet worden, op elk moment van de dag.

Roemaat Transport heeft een op- en overslagcapaciteit van ruim 45.000 m3 en ligt nabij de Duitse grens. In onze warehouses slaan we goederen op van onze klanten die we vervolgens uitleveren op het gewenste moment. Het werken met innovatieve software en een datasysteem verschaft ons én de klant een actueel inzicht in de voorraad. Deze data is essentieel in het proces van inslag, opslag en uitslag.

Jouw logistieke verlengstuk

Om een optimale doorstroom te garanderen, integreren we volledig in de fysieke voorraad van de klant. Door het slim inzetten van software en systemen hebben onze klanten 24/7 inzicht in hun voorraad en kunnen zij opdrachten geautomatiseerd aan ons doorgeven. Of het nu gaat om het (langdurig) opslaan van goederen of het uitleveren ervan. De kracht in dit proces ligt onder meer in het verminderen van het aantal schakels. Hiermee realiseren we snellere doorlooptijden van inkoop tot verkoop en uitlevering. Bij Roemaat garanderen we een hoge betrouwbaarheid van voorraad én levering vanuit een modern ingericht en beveiligd warehouse.

“Logistiek is net topsport. Het gaat allemaal heel snel, het moet foutloos, er gebeuren dingen in het heetst van de strijd. Daardoor bouw je een sterke band op met elkaar. Die band is leidend in al je bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat je écht kwaliteit kunt leveren. Voor minder dan 100% doen we het bij Roemaat niet.”
Ingmar Leussink, Warehouse manager
Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.