Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Value added logistics

Value added logistics

Door inzet van Value Added Logistics nemen we onze klanten veel werk uit handen. Tegelijkertijd pakken we een actieve rol in het recyclen van verpakkingsmateriaal: een belangrijk aspect in het verduurzamen van de transportsector.

Producten verpakken en assemblage

Voor de B2B industrie verzorgen we het ompakken van producten voor onze klanten. De goederen worden aangeleverd op pallets waarna ze in ons warehouse worden omgepakt en gereed worden gemaakt voor verkoop. We verrichten lichte assemblage-werkzaamheden zoals het ombouwen van halffabricaten tot volledige producten of het uitvoeren van reparaties.

Commissioneren

Voor onze klanten verzorgen we ook het verpakken en verdelen van de goederen ter plaatse. Bijvoorbeeld op bouwplaatsen, waarbij elke nieuwbouwwoning andere goederen geleverd moeten worden.

Retouremballage

Voor een aantal van onze klanten halen we emballagestromen op bij de bouw. De pallets kijken we vervolgens na voor hergebruik en verpakkingsmateriaal sorteren we op kwaliteit en bruikbaarheid. Vervolgens worden de gerecyclede materialen toegevoegd aan de voorraad van de klant. Via ons portaal kunnen onze klanten de actuele voorraad van hun verpakkingsmateriaal inzien.

Full container load

Ten slotte verzorgen we met ervaren collega’s het uitpakken en sorteren van goederen uit zeecontainers. Zij sorteren, labelen en verpakken de verschillende artikelen al naargelang de wensen van onze klanten. Samen zorgen we ervoor dat de goederen op tijd klaar staan voor verdere distributie.

“Onze klanten zijn goed in het maken en verkopen van producten, wij zijn goed in het logistieke proces daar omheen. Met Value Added Logistics creëren we letterlijk meer waarde voor onze klanten en nemen we hen flink wat werk uit handen.”
Ingmar Leussink, Warehouse manager
Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.