Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Tijdslevering

Tijdslevering

Wij snappen het belang van leveringen die op een bepaalde tijd moeten plaatsvinden. Ook als het druk is op de weg. Door een tijdslevering aan te melden weet je zeker dat jouw zending op tijd geleverd wordt.

Tijd is geld!

Het belang van een stipte levering is groot, bijvoorbeeld als goederen op hoogte geplaatst moeten worden met behulp van een kraan. Een kostbaar proces waarbij een tijdslevering noodzakelijk is. Onze planners kiezen de slimste route en houden rekening met de weersomstandigheden. Samen met onze chauffeurs zorgen we ervoor dat de lading niet alleen op de juiste plek, maar ook op het juiste tijdstip geleverd wordt.

De boot willen we niet missen

Transport houdt niet op bij een landsgrens. Tijdsleveringen worden vaak ingezet wanneer een zending op tijd op de boot moet worden verscheept of via luchtvracht moet worden vervoerd. Een strak schema is essentieel.

Energiezuinig & milieubewust

Als speler in de transportwereld nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en het milieu. We plannen onze routes zorgvuldig en zo efficiënt mogelijk. Zo rijden we zuinig voor al onze klanten.

Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.