Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Stukgoed & Lengtegoederen

Stukgoed & Lengtegoederen

Roemaat biedt de oplossing voor elk transport. Innoveren heeft voor ons prioriteit, zodat onze diensten nog beter, duurzamer en efficiënter worden. Stukgoedvervoer is vaak een puzzel, maar wij zijn professionals in passen en meten! Zeker als het gaat om het vervoeren van lengtegoederen.

Anders dan anders

Wij zijn gek op zendingen die buiten de standaard (transport)maten vallen. Denk bijvoorbeeld aan warmtepompen, buitenhuisjes, rioolbuizen, trappen en andere buitengewoon grote voorwerpen.

Hoe pak je zo’n transport aan en welke keuzes maak je om een buitengewone zending veilig en schadevrij op de gewenste plek te krijgen? Onze medewerkers denken graag met je mee wanneer materialen, afmetingen en gewicht afwijken van de standaard.Lossen met kooiaap

Verder zijn al onze wagens uitgerust met een kooiaap. Hiermee kunnen we de goederen op elke bestemming efficiënt én veilig lossen via de bovenkant of zijkant van de wagen.

“Wat zijn je wensen, wat wil je vervoeren, wat is de omvang van de goederen en hoe zwaar zijn ze? Kenmerkend voor Roemaat is dat we elke transport-uitdaging aangaan: we denken proactief mee met de klant en kunnen op elke locatie lossen. Passen en meten, daar zijn we goed in.”
Bas Visser, financieel directeur
Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.