Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Kooiaaplevering

Kooiaaplevering

De levering met een meeneemheftruck, in de volksmond ook ‘kooiaap’ genoemd, is ons specialisme. Meer dan de helft van ons wagenpark is uitgerust met een kooiaap en al onze chauffeurs beschikken over de benodigde certificaten. Daardoor kunnen wij jouw zending altijd en overal zelf lossen, wat de bestemming ook is.

Geen losmogelijkheid? Wij bieden de oplossing!

Met een kooiaap kunnen we goederen van maximaal 2500 kg lossen, maar ook voor het lossen van zendingen met een andere vorm, of net een grotere maat dan de standaard pallet, wordt een kooiaap veelvuldig ingezet. Klanten hoeven hierdoor geen eigen losmogelijkheden te regelen om hun goederen op de juiste plek te laten leveren.

Zijwaartse kooiaap voor lengtegoederen en smalle straten

De zijwaartse kooiaap stelt ons in staat om ook in krappe straten moeiteloos te kunnen manoeuvreren. Dit soort kooiaap wordt met name ingezet bij het lossen van lengtegoederen van 6 tot 13 meter, welke over de lengte vervoerd en gelost moeten worden.

“Regelmatig moeten onze chauffeurs lossen op drassige of onverharde terreinen zoals bouwplaatsen of andere moeilijk begaanbare bestemmingen. Daar kom je met een gewone wagen niet zo makkelijk op. Dankzij onze meeneemheftrucks zijn onze chauffeurs een stuk flexibeler in het lossen.”
Mitch Nijenhuis, hoofdplanner
Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.