Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?
ADR

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is aan strikte regels gebonden die zijn vastgelegd in het ADR. Aan deze regels moet worden voldaan om de veiligheid van mensen en de omgeving te waarborgen. Bijvoorbeeld wanneer producten zoals airbags, gas, vloeibare of brandgevaarlijke stoffen worden vervoerd. Bij Roemaat Transport zijn alle chauffeurs gecertificeerd voor het vervoer van deze stoffen.

Vakkundig advies

Een transport van gevaarlijke stoffen vergt kennis. We zorgen ervoor dat onze chauffeurs zijn opgeleid en hun certificering, kennis en vaardigheden op orde hebben.

Daarnaast helpen we bij het opmaken van de benodigde ADR- en vervoersdocumenten. Zo hebben wij een ADR-specialist in huis die kan adviseren over de voorbereidingen van het transport van gevaarlijke stoffen. Kortom, wij zorgen dat je voorbereid de weg op gaat!

Vuurwerktransport Benelux en Duitsland

Het transport van vuurwerk is een vak apart dat gebonden is aan specifieke wet- en regelgeving. We beschikken over ruime ervaring om jouw waardevolle producten veilig en conform de vereisten op de juiste bestemming te leveren.

Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.