Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Zending volgen of aanmaken?
Zending volgen of aanmaken?

Binnen 24 uur geleverd!

Binnen 24 uur geleverd!

Transport nodig welke de volgende dag binnen Nederland afgeleverd moet worden? Dat kan! Levering binnen één dag is de belofte die wij waarmaken. Dankzij ons moderne Track & Trace systeem kun jij jouw zendingen in realtime volgen.

Duurzaamheid & transport

Ook bij de standaard 24-uursleveringen houden we rekening met de voetafdruk die we als transportbedrijf achterlaten. De wereld is in transitie en we zullen anders moeten omgaan met onze resources. Naast de aanschaf van voertuigen met een verminderde CO2-uitstoot en elektrische kooiapen, maken we optimaal gebruik van de laadruimte van onze wagens.

Ook de komende jaren willen we voorop blijven lopen als het gaat om groene doelstellingen binnen de transportsector. Daarom blijven we stevige stappen zetten én zullen we onze klanten daarin meenemen.

“Als het gaat om duurzaamheid denken we proactief met onze klanten mee. We geven hen volledig inzicht in de footprint van hun transport en we laten besparingsmogelijkheden zien. Ook bieden we onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame Europese pallets, in plaats van gekapt hout uit het Amazonewoud.”
Mitch Nijenhuis, Hoofd Planner
Jouw transport en logistiek onderbrengen bij Roemaat? We maken je wegwijs in de mogelijkheden.